Een actieve en gezonde levensstijl
Onafhankelijke distributeur van Herbalife producten

Onze producten

Gezond Leven Herbalife beschikt over een uitgebreid en veelzijdig assortiment van Herbalife producten. Zo vindt u in het assortiment onder andere dieetproducten zoals shakes, maaltijdrepen, warme dieet soep, vetverbranders en hongerstillers.

icon

Een gezonde en actieve levensstijl

Gezond Leven Herbalife is hét verkooppunt van Herbalife producten. Deze producten dragen bij aan een gezonde en actieve levensstijl en zijn ideaal voor mensen die bijvoorbeeld willen afvallen, zich fit willen voelen of intensief sporten.

icon

Evenwichtige tussendoortjes

Zo zijn de evenwichtige tussendoortjes zoals de geroosterde sojabonen perfect geschikt voor mensen die hun calorie-inname willen beperken, maar wel af en toe behoefte hebben aan een hartige snack. De geroosterde sojabonen zijn een goede bron van proteïne, en bevatten aanzienlijk minder zout en calorieën dan een zakje chips. Daarnaast zitten de geroosterde sojabonen in een handige kleine verpakking, zodat u ze gemakkelijk mee kunt nemen naar het werk of de sportschool.

icon

Proteïne shakes

Een ander belangrijk product van Herbalife zijn de Formula 1 proteïne shakes. De shakes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, en geschikt voor verschillende doeleinden. Zo zijn er in het assortiment Formula 1 shakes te vinden die u helpen met afvallen, terwijl de Formula 1 Sport shakes u helpen met op gewicht te blijven of uw sportieve levensstijl ondersteunen.

Gezond Leven Herbalife werd onlangs opgericht nadat de oprichter zelf een zeer goede ervaring met de Herbalife producten had.